Computer reparatie en onderhoud

Haaitek biedt diverse diensten om uw huidige computer weer helemaal op orde te krijgen.

Computer opschonen en versnellen

Dit doen we door o.a. de harde schijf te defragmenteren, overbodige software te verwijderen en instellingen aan te passen; zoals opstartprogramma's uitschakelen. Ook het plaatsen van een SSD behoort tot de mogelijkheden. Deze is ongeveer zeven keer zo snel en minder gevoelig voor beschadigingen. Uiteraard kunnen we ook een fysieke schoonmaak uitvoeren om stof uit de computer te verwijderen.

Virussen en malware verwijderen

We kunnen uw computer scannen op virussen en malware en deze problemen verhelpen. Met behulp van antivirussoftware zullen we de malware permanent verwijderen.

Soft- en hardware installeren

Hierbij kunt u denken aan: een besturingssysteem installeren en/of updaten, drivers installeren en/of updaten, software installeren (zoals Microsoft Office) en hardware die vervangen moet worden in de computer zetten.

Reparatie van defecten

Als uw computer niet (naar behoren) werkt, dan kunt u langs komen in de winkel. We onderzoeken waar het probleem zit en hoe we dit kunnen verhelpen. Voordat we onderdelen vervangen aan uw computer, nemen we uiteraard eerst contact met u op.

Hulp en advies op maat

Haaitek kan klanten adviseren over de keuze van bepaalde reparaties of de aankoop van de juiste soft- en hardware, rekening houdend met uw budget. We werken klantgericht, kennen een persoonlijke benadering en zorgen altijd voor een advies op maat. We zorgen ervoor dat u het beste product of dienst ontvangt dat perfect aansluit op uw behoeften en wensen. Verder zorgen we altijd voor een technische ondersteuning (helpdesk). Deze bestaat uit een online, telefonische of persoonlijke ondersteuning in onze winkel. U kunt bij ons terecht met al uw computer gerelateerde vragen.