Wat doen wij?

 

U kunt terecht bij Haaitek voor

Computer opschonen en versnellen
Dit doen wij door o.a. de harde schijf te defragmenteren, onnodige software te verwijderen, en instellingen aan te passen, zoals opstartprogramma’s uitschakelen.
Het is ook mogelijk om een fysieke schoonmaak uit te voeren, om stof uit de computer te verwijderen.

Virussen en malware verwijderen
Wij kunnen uw computer scannen op virussen en malware, en wij kunnen deze problemen verhelpen. Met behulp van antivirussoftware, zullen we de malware permanent verwijderen.

Soft- en hardware installeren
Hierbij kunt u denken aan een besturingssysteem installeren en/of updaten, drivers installeren en/of updaten, software installeren (zoals Microsoft Office), hardware die vervangen moet worden in de computer zetten.

Reparatie van defecten
Als uw computer niet (naar behoren) werkt, dan kunt u langs komen in de winkel, en gaan wij onderzoeken waar het probleem zit, en hoe we dit kunnen verhelpen. Voordat wij onderdelen vervangen aan uw computer, nemen we uiteraard eerst contact met u op.

Hulp en advies op maat
Haaitek kan klanten adviseren over de keuze van bepaalde reparaties, of de aankoop van de juiste soft- en hardware, rekening houdend met het budget van de klant. Wij zijn klantgericht, hebben een persoonlijke benadering en zorgen altijd voor een advies op maat. Wij zorgen ervoor dat de klant het beste product of dienst ontvangt dat perfect aansluit op zijn/haar behoeften en wensen. Verder zorgen wij altijd voor een technische ondersteuning (helpdesk). Deze bestaat uit een online, telefonische of persoonlijke ondersteuning in onze winkel. Mensen kunnen bij ons terecht met al hun computer gerelateerde vragen.

Inleverpunt
Voor o.a. uw oude computers, beeldschermen, toetsenborden, muizen en tablets.  U kunt uw oude apparaten komen langsbrengen, dan zorgen wij ervoor dat deze apparaten (of onderdelen ervan) een tweede leven krijgen.