Home
Kijk in onze etalage
Tarieven diensten
Haaitek in het nieuws
Samenwerking
Contactgegevens
Leveringsvoorwaarden

HAAITEK IN HET NIEUWS!


APRIL 2018
Luister naar het interview met Den Haag FM Radio
JANUARI 2017
JANUARI 2017
NOVEMBER 2016

Onze Producten

producten per pagina:

Laptop Toetsenbord

Geen foto
Chicony Electronics - PK130LH2E05
QWERTY
Geen foto
AEK2MKER0187AF001O
QWERTY
Geen foto
HP - 365485-B31
Voor:
NC6120 Business Notebook
NC61XX Business Notebook
NX6100 Business Notebook
NX6110 Business Notebook
Geen foto
Sunrex Technology - K010925X
QWERTY
Geen foto
HP - K061102E1UI
QWERTY
Geen foto
Chicony Electronics - PK130LH2E05
QWERTY
Geen foto
HP - 455264-B31
QWERTY
<< 1 2 3 4 >>

TARIEVEN

PrijsKorting*
Onderzoekskosten (vervallen bij reparatie)€15,00€7,50
Reparatiekostenin overleg
Kleine onderhoudsbeurt (Computer opschonen en sneller maken)€25,00€12,50
Grote onderhoudsbeurt**€40,00€20,00
Windows 10 installatie (incl. licentie)€50,00€40,00
Windows 7 installatie (incl. licentie)€40,00€30,00
Linux installatie€20,00€10,00
Hardware monteren€10,00€5,00
Software installeren/verwijderenVanaf €10,00Vanaf €5,00
Back-up makenVanaf €15,00Vanaf €7,50
Voor het aanbod in tweedehands computers en accessoires, kom langs of neem contact op.
*Cliënten van de Stichting Anton Constandse, en houders van de Ooievaarspas krijgen 50% korting op alle tarieven (excl. soft- en hardware).
**Computer fysiek schoonmaken, opschonen, sneller maken, virussen en malware verwijderen

CONTACTGEGEVENS

GEEF ONS EEN TELEFOONTJE
Wij zijn geopend op maandag t/m donderdag tussen 13:30-16:30.
Mobiele telefoon winkel: 0613862600
Voor reparatie, advies en verkoop.
STEL ONS EEN VRAAG
info@haaitek.nl
Naam:

Email:

Afdeling:

Onderwerp:

Bericht:

De Privacyverklaring is van toepassing.


WAAR ZITTEN WIJ?
Haaitek
Valkenboslaan 175
2563 CT Den Haag

WIE IS WIE

Het personeel bestaat uit cliënten van de stichting, vrijwilligers en personeel. Op dit moment hebben we 34 deelnemers, 2 vrijwilligers en 3 personeelsleden. Per dagdeel hebben we plaats voor 15 deelnemers. Wij zijn nu 4-5 dagdelen open.
Het 5e dagdeel is de woensdagochtend. Dit is een pilot om te kijken hoe het gaat. Tot nu toe zijn we nog niet open voor klanten, omdat we eerst zekerheid willen hebben dat de deelnemers blijven komen. Als dit een succes blijkt zal de woensdagochtend open gaan voor klanten.


ERNEST
KOELMAN
Werkcoach/participatiemedewerker
info@haaitek.nl T.A.V. Ernest Koelman

06-28300218


Aanspreekpunt voor: de marketing en promotie, intake, evaluatie gesprekken en administratie
RICCARDO
CORDIA
Werkcoach/ICT specialist
info@haaitek.nl T.A.V Riccardo Cordia

06-13862600


Werkzaam in: de winkel
Is bij Haaitek verantwoordelijk voor de reparatie van computers van klanten.
Alexander
Heeft een uitgebreide kennis van informatie technologie en hecht veel belang aan het coachen en ondersteunen van junior medewerkers.
Brad
Heeft goede sociale vaardigheden en hij heeft een uitgebreide kennis op het gebied van technologie.
Colin
Heeft kennis op het gebied van ICT en is leerzaam als allround ICT-er.
Daphne
Heeft een creatieve geest en werkt als hoofd merchandising design nauw samen met het ICT team.
Dennis
Heeft een uitgebreide achtergrond in de ICT en coacht junior medewerkers.
Fraz
Heeft zich gespecialiseerd in het hergebruiken van computeronderdelen.
Ivo
Werkt als merchandise designer nauw samen met het ICT team.
Jonah
Werkt sinds kort bij Haaitek en is ICT-er in opleiding.
Joost
Heeft kennis op het gebied van ICT en is leerzaam als allround ICT-er.
Joost
Is verantwoordelijk voor webdesign, maar is eigenlijk een full-stack coder.
Julien
Heeft een uitgebreide achtergrond in de ICT en coacht junior medewerkers. Hij helpt de werkcoaches met de financiën/administratie.
Marc
Werkte voorheen als hardware specialist en is momenteel leerzaam op het gebied van software.
Michel
Heeft zich gespecialiseerd in het hergebruiken van computeronderdelen, en is ICT-er in opleiding.
Milton
Werkt als storage manager en hecht veel belang aan het ordenen en structureren van materialen.
Rafaël
Is een hardware kenner. Hij houdt zich bezig met reparaties.
Ron
Werkt als merchandise designer nauw samen met het ICT team. Daarnaast is Ron de fotograaf. Hij fotografeert de producten en maakt portretfoto's.
Simon
Heeft kennis op het gebied van ICT en is leerzaam als allround ICT-er.
Steven
Heeft een uitgebreide achtergrond in de ICT en coacht junior medewerkers.
Tom
Heeft een uitgebreide achtergrond in de ICT en werkt als allround ICT-er en coacht junior medewerkers.
Yannick
Is onderdeel van het merchandising team en werkt als designer.

WIE ZIJN WIJ?

Ontstaan van HaaitekHaaitek is ontwikkeld in 2016 onder de vleugels van Stichting Anton Constandse. Deze stichting is een instelling voor begeleid en ambulant wonen in en rondom Den Haag. "De Stichting Anton Constandse heeft als doel ondersteuning te bieden aan mensen met een ernstige psychische aandoening, zodat zij met succes en naar tevredenheid hun leven kunnen inrichten naar eigen inzicht in een omgeving die daarbij past."

Het sociale bedrijf Haaitek is bedacht door Ernest Koelman, begeleider van jongeren met een autisme spectrum stoornis. "Ik zag ze de hele dag achter hun computer zitten. Daar kunnen we wat mee, dacht ik. We begonnen met één middag per week, nu zijn het er vier! We willen nog verder gaan uitbreiden, zodat meer mensen de kans hebben om mee te doen. Het loopt als een trein!"

Ons productBij Haaitek repareren de medewerkers computers van particulieren. Daarnaast kunnen zowel bedrijven als particulieren hun oude computers en tablets inleveren. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Computers die nog goed zijn, worden opgeknapt en tegen een kleine vergoeding verkocht aan mensen met een kleiner inkomen/budget.
De cliënten van Stichting Anton Constandse, en houders van een Ooievaarspas ontvangen 50% korting op onderzoek, onderhoud en reparatie. De aanschaf van soft- en hardware wordt voor de reguliere prijs verkocht.

Als sociale onderneming heeft Haaitek zich twee doelen gesteld:Ten eerste biedt Haaitek een veilige werkplek voor cliënten onder de noemer leer- werktraject. Haaitek is hierin een belangrijk middel bij de herstelondersteuning van cliënten van de stichting. Deze veilige setting is tweeledig: enerzijds creëren we dit door de aanwezigheid van werkcoaches, anderzijds door het werken met een ondersteuningsplan welke toepasbaar is op de werkvloer.
Ten tweede richt Haaitek zich (via het ondersteuningsplan) op het aanleren dan wel versterken van werkcompetenties en werkzaamheden die gericht zijn op het opdoen van vaktechnische ervaring. Op deze manier kunnen medewerkers doorstromen naar een reguliere baan. De werkzaamheden bestaan uit het adviseren, repareren, assembleren en geven van een diagnose met betrekking tot PC vraagstukken. Belangrijke werkcompetenties zijn bijvoorbeeld prioriteiten stellen, grenzen aangeven en bewaken, samenwerken, punctualiteit en overall technische en communicatieve vaardigheden.
Ontstaan van HaaitekHaaitek richt zich op alle particulieren en bedrijven die een vraag of probleem hebben die te maken hebben met computers. Haaitek werkt hierbij vraaggericht.

Particuliere klanten kunnen voor een klein bedrag hun computer laten maken. Voor klanten met een kleiner budget is het mogelijk om een tweedehands desktop PC/laptop te kopen die naar behoren werkt. Denk hierbij aan mensen in de buurt, vluchtelingen, ouderen die niet veel kennis hebben op computergebied en andere groepen binnen onze samenleving die weinig te besteden hebben. Hierdoor dreigen zij buiten de digitale boot te vallen. De rode draad is dat Haaitek diensten aanbiedt voor mensen die het minder hebben in de maatschappij.

In de toekomst kunnen bedrijven onder meer gebruik maken van de diensten van Haaitek met betrekking tot bijvoorbeeld onderhoudsbeurten van hard- en software.
Vanzelfsprekend wordt uw privacy gerespecteerd. U kunt met een gerust hart uw computer/laptop bij ons achter laten.

WAT DOEN WIJ?

Computer opschonen en versnellenDit doen we door o.a. de harde schijf te defragmenteren, overbodige software te verwijderen en instellingen aan te passen; zoals opstartprogramma's uitschakelen. Ook het plaatsen van een SSD behoort tot de mogelijkheden. Deze is ongeveer zeven keer zo snel en minder gevoelig voor beschadigingen. Uiteraard kunnen we ook een fysieke schoonmaak uitvoeren om stof uit de computer te verwijderen.
Virussen en malware verwijderenWe kunnen uw computer scannen op virussen en malware en deze problemen verhelpen. Met behulp van antivirussoftware zullen we de malware permanent verwijderen.
Soft- en hardware installerenHierbij kunt u denken aan: een besturingssysteem installeren en/of updaten, drivers installeren en/of updaten, software installeren (zoals Microsoft Office) en hardware die vervangen moet worden in de computer zetten.
Reparatie van defectenAls uw computer niet (naar behoren) werkt, dan kunt u langs komen in de winkel. We onderzoeken waar het probleem zit en hoe we dit kunnen verhelpen. Voordat we onderdelen vervangen aan uw computer, nemen we uiteraard eerst contact met u op.
Hulp en advies op maatHaaitek kan klanten adviseren over de keuze van bepaalde reparaties of de aankoop van de juiste soft- en hardware, rekening houdend met uw budget. We werken klantgericht, kennen een persoonlijke benadering en zorgen altijd voor een advies op maat. We zorgen ervoor dat u het beste product of dienst ontvangt dat perfect aansluit op uw behoeften en wensen. Verder zorgen we altijd voor een technische ondersteuning (helpdesk). Deze bestaat uit een online, telefonische of persoonlijke ondersteuning in onze winkel. U kunt bij ons terecht met al uw computer gerelateerde vragen.
InleverpuntVoor o.a. uw oude computers, beeldschermen, toetsenborden, muizen en tablets. Oude apparaten of onderdelen die u inlevert, krijgen bij ons een tweede leven.
OntwerpersteamSinds kort hebben we een afdeling bij Haaitek die kunst ontwerpt, om dit vervolgens digitaal te bewerken en op producten af te drukken denk hierbij aan stickers voor op de desktops, muispads, maar ook t-shirts, mokken, kaarten etc..
Het achterliggende idee is om ook het creatieve (digitale) talent van de stichting een podium te geven. Hierbij is gedacht aan schilderen en (digitaal) tekenen. Haaitek kan de ontwerpen digitaal bewerken en op product afdrukken.
Omdat deze afdeling net is opgezet, zijn we nog volop in ontwikkeling. Hierdoor kunnen we nog niet meteen alle opdrachten uitvoeren, maar informeert u gerust naar de mogelijkheden.


SAMENWERKING

STICHTING ANTON CONSTANDSE

Haaitek is een initiatief van de begeleiding van een woonlocatie van de Stichting Anton Constandse. Deze stichting biedt beschermd wonen, individuele ondersteuning en activering voor mensen met een ernstige psychische aandoening.

RECYCLE4ALL

Haaitek is sinds 15-11-2018 een samenwerkingsverband aangegaan met Recycle4All. Dit is omdat voor Recycle4All millieubehoud een hoog goed is dat ten alle tijden nagestreefd dient te worden. Haaitek deelt deze mening en is blij Recycle4All en dhr Jonathan Peperkamp bij te staan in zijn ondernemingen door refurbished producten van Recycle4All over te nemen en indien nodig op te knappen. Dit ten gunste van zowel de commercie als het millieubehoud. Recycle4All besteedt daarnaast ook opdrachten uit aan Haaitek zoals het testen van RAM-geheugen en CPU's.

LEVERINGS-VOORWAARDEN

AlgemeenAlgemene voorwaarden worden vaak terecht gezien als 'moeilijke kleine lettertjes'. Daarom proberen wij in deze voorwaarden in begrijpelijke taal te spreken over zaken als prijs, levertijd, tijdstip van betaling en hetgeen precies wordt geleverd. Omdat lang niet iedereen op de hoogte is over de inhoud van de wettelijke gang van zaken die bij een koopovereenkomst geldt, beginnen we met een korte toelichting op uw wettelijke rechten als koper. Degene die u een product of een dienst levert (voor het gemak spreken we in deze voorwaarden dan over 'verkoper') is volgens de wet verplicht dat hetgeen hij levert die de eigenschappen bezit die een koper mag verwachten op grond van de (koop)overeenkomst die hij met de verkoper heeft gesloten (dit wordt conformiteit genoemd). Daarbij spelen het soort product en de mededelingen die de verkoper daarover heeft gedaan mee, bijvoorbeeld over speciale eigenschappen van het product. Overigens is het verstandig zulke zaken dan voor alle duidelijkheid wel apart schriftelijk vast te leggen. De koper mag verder ook afgaan op reclame-uitingen van de fabrikant, tenzij de verkoper uitdrukkelijk heeft laten weten het niet eens te zijn met die beweringen.
Wanneer blijkt dat het product toch niet de eigenschappen heeft die op grond van de koopovereenkomst mochten worden verwacht, kan de koper - naast alle andere rechten die de wet hem toekent (bijvoorbeeld uitstel van betaling) - van de verkoper eisen:
aflevering van wat ontbreekt;
herstel van de gebreken, tenzij dit onmogelijk is of van de verkoper niet kan worden gevergd;
of
vervanging, tenzij dit onmogelijk is of van de verkoper niet kan worden gevergd.
De verkoper kan herstel of vervanging weigeren als de kosten hiervan in geen verhouding staan tot andere redelijke oplossingen, bijvoorbeeld vermindering van de koopprijs of teruggave van de koopsom en vergoeding van eventueel geleden schade.
Bij strijdigheid tussen mondelinge uitingen van Haaitek Computer Reparatie en schriftelijke uitingen van Haaitek Computer Reparatie prevaleren de schriftelijke uitingen van Haaitek Computer Reparatie.

Wie is uw verkoper, reparateur of adviseur:Haaitek is een activeringsproject gestart op initiatief van bewoners van de Stichting Anton Constandse. Doel van het project is het activeren van bewoners en cliënten en het bevorderen van de participatie. De Stichting Anton Constandse is een zorginstelling en biedt een zo normaal mogelijk bestaan aan cliënten met een ernstige psychische aandoening. Stichting Anton Constandse is een zelfstandige organisatie binnen de Geestelijke Gezondheidszorg. Haaitek wordt gerund door bewoners en cliënten met ondersteuning van vrijwilligers en medewerkers van de Stichting Anton Constandse.
Gegevens Stichting Anton ConstandseAGB code 72727231
Kamer van Koophandel 41155311
Adres: De Werf 15, 2544 EH Den Haag. Telefoon 070-3210214
www.stichtingantonconstandse.nl

Gegevens project HaaitekHaaitek is gevestigd aan:
Valkenboslaan 175,
2563 CT Den Haag
Telefoonnummer: 0613862600
www.haaitek.nl
Mailadres: info@haaitek.nl

PrijsDe prijs voor geleverde goederen of diensten wordt vooraf (telefonisch) afgesproken en vastgelegd in een factuur. Zowel over de goederen als over de diensten wordt btw (hoog tarief) berekend.
BetalingBetaling is het liefst per pin.
AfleveringWij streven ernaar om uw apparatuur zo snel mogelijk te behandelen, en brengen u op de hoogte als de behandeling voltooid is. Indien nodig initiëren wij een telefonisch overleg, voordat we reparaties uitvoeren of onderdelen vervangen.
AansprakelijkheidHaaitek is niet aansprakelijk voor het verlies van data van apparaten die ter reparatie worden aangeboden.
Haaitek is niet aansprakelijk voor directe, indirecte of gevolgschade die is ontstaan door het niet of niet goed functioneren van het apparaat tijdens en na afloop van de reparatie.

GarantieDe garantie van nieuwe producten of onderdelen staat gelijk aan de fabrieksgarantie hiervan. Ook in het geval u een beroep op zo'n garantie wilt doen, kunt u bij ons terecht. Als verkoper blijven wij dus te allen tijde uw aanspreekpunt.
Let op!
Wij maken u er op attent dat rechten op de garantie kunnen worden verspeeld wanneer u zelf veranderingen aanbrengt op de geleverde producten (zowel hard- als software).
Voor gereviseerde en tweedehands producten geldt:

  • De garantie termijnen van de diverse producten diensten zijn als volgt verdeeld:
  • Op gebruikte systemen die (in overleg met de klant) worden samengesteld en geassembleerd geeft Haaitek 2 maanden garantie.
  • Op gebruikte notebooks, gebruikte computers, en gebruikte netbooks geeft Haaitek 2 maanden garantie.
  • Op gebruikte accu's en adapters van draagbare computers geeft Haaitek 2 maanden garantie.
  • Op overige gebruikte producten geeft Haaitek 2 maanden garantie.
Voor reparaties geldt:
  • Op reparaties van gebruikte apparatuur geeft Haaitek een garantie van 2 maanden, hiervan uitgesloten zijn niet correct functionerende software, welke niet door Haaitek zijn veroorzaakt of Haaitek niet verwijtbaar zijn. Garantie is uitsluitend geldig op eventueel door Haaitek vervangen onderdelen.
  • Wanneer er sprake is van ondeskundig gebruik, transportschade, verkeerd aansluiten, verkeerde netspanning, blikseminslag, beschadiging door inwerking van vocht, stof of andere oorzaken die buiten de invloedssfeer van Haaitek liggen, komt de garantie te vervallen. De garantie strekt zich te nimmer uit tot vergoeding van kosten of schade doordat de koper zelf wijzigingen of reparaties aan de producten verricht of doet verrichten dan wel indien de producten voor andere doeleinden zijn aangewend dan waarvoor deze zijn bestemd, dan wel op onzorgvuldige of onoordeelkundige wijze zijn behandeld of onderhouden.
  • Ingeval "virussen" worden geconstateerd, behoudt Haaitek zich het recht voor deze te verwijderen en de daarmee gemoeide kosten in rekening te brengen.
  • Haaitek is tot geen andere garantie gehouden op tweedehands artikelen dan in dit artikel bepaald.
PrivacyAlleen die persoonsgegevens worden verzameld die noodzakelijk zijn om onze dienstverlening aan de klant te onderhouden en te verbeteren;
Uw persoonsgegevens worden met inachtneming van de geldende privacywetgeving verwerkt, opgeslagen en beheerd;
Alle overige gegevens die onze medewerkers onder ogen komen, worden strikt vertrouwelijk behandeld (documenten, e-mails etc).
Uitzonderingen zijn die gevallen waarbij de wet ons noodzaakt gegevens door te geven aan bevoegde autoriteiten.
Als consument heeft u recht op inzage van uw persoonsgegevens. Deze gegevens sturen wij u uiterlijk twee weken na uw verzoek om inzage toe. Op uw verzoek zullen wij uw gegevens aanpassen of verwijderen indien dit noodzakelijk is en er geen wettelijke bepaling bestaat waarbij geëist wordt dat de gegevens moeten worden bewaard.

Bedenktijd bij levering van productenAangeschafte apparatuur, zoals een laptop, desktop, toetsenbord, kan worden geretourneerd binnen 7 dagen, mits niet beschadigd. Voor vervangen onderdelen geldt dit niet. Wanneer de klant Haaitek vraagt een onderdeel te bestellen en vervangen is dit onderdeel eigendom van de klant.

PRIVACY POLICY

Privacy policy voor Stichting Anton Constandse, eigenaar van Haaitek.nl

1) Waarborgen Privacy
Het waarborgen van de privacy van bezoekers van Haaitek is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

2) Toestemming
Door de informatie en de diensten op Haaitek te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

3) Vragen
Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van Haaitek en specifiek Haaitek, kun u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is info@haaitek.nl.

4) Monitoren gedrag bezoeker
Haaitek maakt gebruik van verschillende technieken om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina's worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert op die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die we, via cookies, registreren, bestaat uit onder meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina's.
Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.

5) Gebruik van cookies
Haaitek plaatst cookies bij bezoekers. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina's die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terug komen en om te zien welke pagina's het goed doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt.

6) Cookies uitschakelen
U kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doet u door gebruik te maken de mogelijkheden van uw browser. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw browser.

7) Cookies van derde partijen
Het is mogelijk dat derde partijen, zoals Google, op onze website adverteren of dat wij gebruik maken van een andere dienst. Daarvoor plaatsen deze derde partijen in sommige gevallen cookies. Deze cookies zijn niet door Haaitek te beïnvloeden.

8) Onze adverteerders
Op Haaitek adverteren meerdere partijen, die allemaal hun eigen cookies plaatsen.
Deze adverteerders gebruiken technologie voor hun advertenties en de links in hun advertenties die direct door uw browser worden herkend. Ze gebruiken onder meer automatische herkenning van IP-adressen die rechtstreeks naar de adverteerder wordt gestuurd.
Daarnaast worden cookies, javascript en eventueel webbeacons ingezet om te monitoren hoe effectief de campagnes van deze partijen zijn. Haaitek heeft noch invloed noch controle over de cookies, het javascript en de webbeacons die onze adverteerders gebruiken.
Al deze partijen hebben een eigen privacy policy en hanteren deze privacy policy voor het gebruik van hun website en de daaraan gekoppelde diensten. Meer informatie over hoe deze partijen omgaan met privacy vindt u op de websites van deze partije

9) Privacy policy van adverteerders/derde partijen
Voor meer informatie over de privacy policy van onze adverteerders en derde partijen die verbonden zijn aan deze website, kun u terecht op de websites van deze respectievelijke partijen. Haaitek kan geen invloed uitoefenen op deze cookies en de privacy policy van door derden geplaatste cookies. Deze cookies vallen buiten het bereik van de privacy policy van Haaitek.

10) Informatie van kinderen
Wij vinden het belangrijk om te zorgen voor extra bescherming voor kinderen die online actief zijn. We moedigen ouders en opvoeders aan om samen tijd online te besteden. Op die manier kunt u zien hoe uw kinderen zich online gedragen, wat ze precies online doen en kunt u helpen in het sturen van hun gedrag.
Haaitek verzamelt geen informatie van kinderen jonger dan 13 jaar oud. Mocht u constateren dat deze regel wordt overtreden door ons of ons team, neemt u dan contact met ons op via bovenstaande contactmogelijkheid.

COMPUTER REPARATIE, ONDERHOUD & ADVIES

Advies, Onderhoud & ReparatieOp de Valkenboslaan 175 zit de winkel van Haaitek. Hier voeren we reparaties en onderhoudsbeurten uit en geven we advies. Daarnaast verkopen we in de winkel refurbished systemen en computer componenten.
Digitale Fotografie & bewerkingDe fotograaf van Haaitek fotografeert in opdracht portretten. Daarnaast bewerkt hij foto's volgens een professioneel programma. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met werkcoach Jessamy voor meer informatie. De fotografie opdrachten gaan op afspraak en beschikbaarheid.
Haai Art & DesignSinds kort hebben we een afdeling bij Haaitek die kunst ontwerpt, om dit vervolgens digitaal te bewerken en op producten af te drukken. Het achterliggende idee is om ook het creatieve talent van de stichting een podium te geven. Hierbij is gedacht aan schilderen en (digitaal) tekenen. Haaitek kan de ontwerpen digitaal bewerken en op product afdrukken.
Omdat deze afdeling net is opgezet, zijn we nog volop in ontwikkeling. Hierdoor kunnen we nog niet meteen alle opdrachten uitvoeren, maar informeert u gerust naar de mogelijkheden.